De route van de Elfdorpentocht 2017

Startpunt Hinvertsweg, Bennekerstraat, Zenderseweg, Molendijk, Kanaal N.Z., Weemselerweg, Rikkenspoelweg, Bellinckhofweg, Westerikweg, Bornsestraat, Huupoolweg, Zoekerdijk, Drosteweg, Saterslostraat, Gunnerstraat, Langedijk, Weerselerveldweg, Snippenvenweg, Echelpoelweg, Hoge Haarweg, Weerselerveldweg, Gunnerstraat, Bisschopstraat, De Aanleg, Haarstraat, Nijstadweg, Haarstraat, Alofssteeg, Vospeldijk, Paalmaatsdijk, Nijenkampsweg, Wolfsbergweg, Nijenkampsweg, Voortsweg, 1e zandweg (Hofnoaberpad), Zandweg, Kipboomweg, Rossummerstraat, Steenmatenweg, Agelerbroekweg, Broekmatenweg, Vlierweg, Kooiweg, Beusemkolkweg, Ootmarsumsestraat, Wiemselweg, Ottershagenweg, Spölmanweg, Wittebergweg, 5e Zandweg, Höllweg, Bovenesweg, Vasserweg, Zandweg, Polweg, Steenbergweg, Tubbergerdijk, Steenbergweg, Almelosestraat, Oppersveldweg, Weerselosestraat, Bornsedijk, Brokmansweg, Agelerweg, Nieuwematenweg, Kemperweg, Zandweg, Stroveldsweg, Weustendijk, Haarlefertsweg, Oldenzaalseweg, Hagveldsweg,  Putmansweg, Fleringerveldweg, Kanaal N.Z., Kanaalweg, Molendijk, Zenderseweg, Bennekerstraat, Eindpunt Hinvertsweg.