Ja mensen, aanstaande zaterdag is het weer tijd voor onze 18e Elfdorpentocht! Wij hopen op goede weersomstandigheden en een gezellige dag met alle deelnemers, bijrijders en andere liefhebbers van deze mooie hobby.

Onderstaand nog even de route voor de belanghebbenden:

1e deel van de route:
Hinvertsweg, Van Koersveldweg, Zenderseweg, Zondermansweg, Weemselerweg, Loodijk, Loohavenweg, Zandbongenweg, Peddemorsweg, Lammersboerweg, Bosvenweg, Gravenallee, Zoekerdijk, Huupoolweg.

2e deel van de route:
Bornsestraat, Westerikweg, Noordmorsweg, Broekhuisweg, Stempelsdijk, Haarbekkenweg, Bellinckhofweg, Parallelweg, Boerkampsmorsweg, Plegtsweg, Wolfsbergweg, Nijenkampsweg, Aa Broek, Dennenkampsweg, Weerselosestraat, Bornsedijk, Brokmansweg.

3e deel van de route:
Brokmansweg, Vroonkweg, Molenbeekweg, Zonnebergweg, Hogeveldsweg, Hanstieweg, FJ Groothuisweg, Snoeijmansweg, Loomsweg, Reutummerweg, Wieschertweg, Hekkertsweg, Haarweg, Galvanistraat, Newtonstraat.

4e deel van de route:
Newtonstraat, Galvanistraat, Oldenzaalseweg, Monnikenbraakweg, Kluunvenweg, Oude Almeloseweg, Weversweg, Hagweg, Assinkshoekweg, Zuidesweg, Kanaal Noordzijde, Vleerboersweg, De Steg, Van Koersveldweg.

Eindpunt Gebr. Poppink te Albergen