Omdat waarschijnlijk niet alle deelnemers/toeschouwers het weekblad ‘Op en rond de Essen’ op de mat krijgen, vindt U hieronder ook de route voor morgen.

Start- en eindpunt Gebr. Poppink te Albergen.

Hinvertsweg, Zandhuisweg, De Steg, Vleerboersweg kanaal N.Z., Grimbergweg, Broekzijdeweg, Leemhuisweg, Kanaal Z.Z., Kanaal N.Z. Drostendijk, Robbenhaarsweg, Schietbaanweg, Ootmarsumsestraat, Noordegraafsingel, Oude Almeloseweg, Peuversweg, De Kron, Almeloseweg, Frielinkstraat, Jannes Brouwerstraat, Dannenkampsweg, Patersweg, Slagersweg, Voshaarsweg, Witteveenseweg, Gelepollenweg, Weitemansweg, Blankenmeerweg, Vriezenveenseweg, Delenweg, Zielakkersweg, Koelenbeekweg, Vermolenweg, Vlierakkersweg Balkenbeltsweg, Heppenweg, Tiemansweg, Heppenweg, Bruinehaarsweg, Mandjesberg, Monnikenberg, Hardenbergeweg, Vasserdijk, Langehoutsweg, Langeakkersweg, Bovenbroeksweg, Hardenbergerweg, Bothofweg, Schollinksweg, Krikhaarsweg, Volmersweg, Booymansweg Meijersweg, Huyerenseweg, Schuttenhofweg, Kluunvenweg, Monnikenbraakweg, Kloosteresweg, Ootmarsumseweg, Zenderseweg, Hoofdtstraat, Geert Grootestraat, Hinvertsweg.

Alle deelnemers en toeschouwers heel veel plezier toegewenst!